Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Δημοκρατια ...ειναι να περναμε καλα εμεις

Εχουν θορυβηθει οι ενοικιαστες του κτηριου της Πλατειας Συνταγματος απο τις αντιδρασεις του λαου,ισως νομιζαν οτι επειδη επι 37 χρονια τον κοιμιζαν με ψευτικες υποσχεσεις θα παραμεινει κοιμισμενος και τωρα.....θορυβηθηκαν λοιπον απο τις μουτζες,τον αποκλεισμο της Βουλης,τα γιαουρτωματα και ολα τα υπολοιπα που εχουν συμβει εναντιον των βολευτων.

Και εγιναν και αυτοι διαμαρτυρομενοι,μονο δεν....

τολμουν να βγουν σε πλατειες και δρομους διοτι ποιος ειδε τον παναγη και δεν τον φοβηθηκε.
Ετσι βγαινουν και σκιζουν τα ιματια τους στο προσφιλες τους μεσον,την τηλεοραση,εκει με την Τρεμη,τον Καψη δεν εχουν τιποτα να φοβηθουν,μα κυριοι Βολευτες,δεν σας ψηφισαν μονο η Τρεμη και ο Καψης,στον λαο να εξηγηθειτε οχι στις καμερες.

Λοιπον κινδυνο για την δημοκρατια θεωρουν αυτες τις αντιδρασεις ολοι τους,απο τον Παγκαλο,τον Βασιλακη Καιλα του υπουργειου υγειας,τον προεδρο της Βουλης.
Που ακομα δεν εχει πει τι εγιναν τα χρηματα που μαζεψε το ταμειο αναστηλωσης της χωρας,εβαλε κανενας βουλευτης λεφτα,περισσεψε κανενα πενηντοσεντσο?

Ρε αυτοι μας κοροιδευουν και ξυπνιους,ποια δημοκρατια εννοειτε οτι κινδυνευει?
Η καλοπεραση σας μαλλον διοτι εσεις την καλοπεραση την ονομαζετε δημοκρατια.

Κινδυνευουν οι θεσουλες σας,οι μισθοι οι δικοι σας και των συγγενων σας που εχετε διορισει εκει μεσα,κινδυνευει ολο το σαπιο συστημα που τοσα χρονια ονομαζετε δημοκρατια,των ολιγων,μονο δικη σας ειναι η δημοκρατια που ζειτε,εσεις μονο πηγαινετε καθε χρονια στις δεξιωσεις του αλλου συνεργου σας του Παπουλια στο προεδρικο μεγαρο.

Λοιπον παρτε το αποφαση,αν εσεις επιθυμειτε τον θανατο μας εμεις δεν θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια,εσεις αν θελετε να καλοτρωτε ενω ο λαος υποφερει,να κανετε ταξιδακια στο εξωτερικο,να καταβροχθιζετε τον πλουτο της χωρας....εμεις δεν θα σας αφησουμε.

Και ας χαθει η δημοκρατια σας,δηλαδη η καλοπεραση σας,το φαγωμα της χωρας απο τις ιδιες οικογενειες τοσα χρονια.
Παρτε το αποφαση....η δημοκρατια σας(καλοπεραση) τελειωσε.


http://harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου