Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση θέλει να απομακρύνει τους "αγανακτισμένους" απο τις πλατείες

Προσοχή στην αυριανή συνάντηση. Αύριο πορεία θα κάνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Δεν μου αρέσει η κατάσταση. Πολύ φοβάμαι ότι η κυβέρνηση θέλει να απομακρύνει τους καθημερινούς διαδηλωτές στην Πλατεία Συντάγματος.

Διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα που συνεχίζεται η κάθοδος των Ελλήνων πολιτών στην Πλατεία Συντάγματος και....
από ότι όλα δείχνουν η κυβέρνηση αρχίζει να δυσφορεί με αυτήν την καθημερινή κατάσταση.

Έρχονται νέα μέτρα, σκληρότερα και άκρως επικίνδυνα για την χώρα μας. Κανένας απο αυτούς δεν επιθυμεί, οι πολίτες να βρίσκονται συγκεντρωμένοι τόσοι πολλοί, τόσο κοντά στο κοινοβούλιο (πρώην παλάτι).

Πολύ φοβάμαι ότι ήρθε η ώρα να διαλυθεί αυτό το «πανηγύρι». Πιστεύουν οι πολιτικοί παράγοντες και οι πράκτορες τους ότι σύντομα θα λήξει. Άφησαν όλη αυτή την αντίδραση του κόσμου να εκτονωθεί με τις καθημερινές συγκεντρώσεις τους αλλα είδαν ότι ο κόσμος δεν φεύγει άρα θα πρέπει να δράσουν με τους γνωστούς προβοκατόρικους τρόπους.

Θέλετε να σας πω; Θα βγάλουν έξω τα κολόσκυλα αυτούς τους ψευτο-αναρχικούς τους δολοφόνους, τους γνωστούς αγνώστους και θα γίνει της μολότοφ.

Αλλα δεν θα τους περάσει… θα μείνουμε εκει και θα παλέψουμε. Ότι και να κάνουν εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε στις θέσεις μας. Nα μας δώσουν πίσω την εθνική μας κυριαρχία.

Προσοχή, υπάρχουν πολλές ενδείξεις για αυτά που γράφω

http://pantepoptis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου