Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βουλής, Φ.Πετσάλνικος.

Αθήνα, Σε εμπύρετη κατάσταση για τέταρτη ημέρα και με πιθανή διάγνωση την πνευμονία, μεταφέρεται με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα από την Καστοριά ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φ. Πετσάλνικος...

Η διακομιδή του -σύμφωνα με πληροφορίες θα νοσηλευτεί μάλλον στο νοσοκομείο Σωτηρία- κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς ο υψηλός πυρετός (39-40) που τον ταλαιπωρεί, επιμένει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πετσάλνικος εμφάνισε υψηλό πυρετό από την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή ταξίδεψε για το τριήμερο στην γενέτειρά του Καστοριά, όπου διαμένει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Την Κυριακή μετέβη στο νοσοκομείο της Καστοριάς όπου οι θεράποντες γιατροί έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα καθώς ο πυρετός δεν πέφτει.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι με εντολή του υποδιοικητή του νοσοκομείου, όπως ειπώθηκε από το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου Καστοριάς σε επικοινωνία που είχε το "ΒΗΜΑ" μαζί τους, απαγορεύθηκε ακόμη και να συνδέουν τους δημοσιογράφους με τα γραφεία της διοίκησης ώστε να έχουν μια επίσημη ενημέρωση, αρνούμενοι ακόμη και να γνωστοποιήσουν τα ονόματα των ιθυνόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου