Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Στο μικροσκόπιο του Μαξίμου οι «αντάρτες» βουλευτές

Ήγγικεν η ώρα της αλήθειας για την κυβέρνηση και τους βουλευτές που αμφισβητούν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και μάλιστα ορισμένοι απ΄ αυτούς απειλούν να μην το ψηφίσουν. Αύριο Τρίτη αρχίζει στην αρµόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση… του πιο βάρβαρου νομοσχεδίου που έχει φέρει ποτέ κυβέρνηση και θα διαρκέσει 3 ημέρες. Στις 22 Ιουνίου θα γίνει η δεύτερη συζήτηση και στις 28 θα έρθει το νομοσχέδιο στην Ολοµέλεια της Βουλής για ψήφιση.

Το Μαξίμου έχει βάλει στο μικροσκόπιο καταρχήν τους 16 βουλευτές που.....

έστειλαν την περίφημη επιστολή και με την οποία αμφισβήτησαν και την διαδικασία της συζήτησης για το μεσοπρόθεσμο και την ουσία του νομοσχεδίου.

Όπως λένε στην κυβέρνηση – όρκο πάντως δεν παίρνουν- και οι 16 στο τέλος σαν καλά «στρατιωτάκια» θα το ψηφίσουν. Σε αντίθεση με την αισιοδοξία του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος τουλάχιστον 10 βουλευτές εδηλώνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και να μην το ψηφίσουν.

Αυτό θα γίνει δια της παραιτήσεώς τους και όχι με το να ρίξουν την κυβέρνηση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι: Φλωρίδης Γιώργος, Βάσω Παπανδρέου, Αντωνίου Τόνια, Γερανίδης Βασίλειος, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας, Ρομπόπουλος Θωμάς, Λιντζέρης Δημήτρης, Αλέκος Αθανασιάδης, Κουκουλόπουλος Πάρις, Κουρουμπλής Παναγιώτης, Μερεντίτη Αθανασία και Γιαννακά Σοφία.

Η δεύτερη ομάδα που «παρακολουθείται» στενά από το Μαξίμου είναι οι: Καρύδης Δημήτρης, Καϊλή Εύα, Καρτάλης Κωνσταντίνος , Νασιώκας Έκτορας, Ρενταρή Όλγα, Σαλαγιάννης Νικόλαος, Τζελέπης Μιχάλης, Δριβελέγκας Γιάννης, Αλευράς Νάσος, Αμοιρίδης Γιάννης και Τόγιας Βασίλης.

kentrinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου