Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το "8%" του Βενιζέλου που θέλει "Συνταγματικές" αλλαγές;

Μαζεύτηκαν οι "κομματικοί" του ΠΑΣΟΚ (άλλοι τους λένε "Κομματόσκυλα", αλλά εγώ το θεωρώ προσβολή για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, δηλαδή τον σκύλο) για να εκλέξουν τον νέο τους Πρόεδρο, που κατά τα φαινόμενα θα είναι ο "Mr. Χαράτσι". Το "8%" του ελληνικού λαού, λοιπόν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που κυβερνά σήμερα τη χώρα, μαζί με ένα "28%" περίπου της άλλης μεριάς, μας είπε δημόσια στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος πως:

- πρέπει να κάνουμε "Συντακτική Βουλή" (όπως ακριβώς επιθυμεί η κα Μέρκελ) για να "προσαρμόσουμε" το Σύνταγμά μας στις "επιταγές" και τις "ανάγκες των καιρών".

Ποιος; Ο κ. "Συνταγματολόγος" που δημιούργησε το χειρότερο συνταγματικό έκτρωμα από ιδρύσεως του Κράτους μας και ευθύνεται για την ατιμωρησία του βρομερού σιναφιού του. Ο Mr. Χαράτσι, που ξέσκισε το Ελληνικό Σύνταγμα και το κατάντησε κουρελόχαρτο, ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον "Νόμο περί ευθύνης υπουργών" ! Θέλει ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άραγε, να διασωθεί και να προφυλαχθεί, προφυλάσσοντας και ολόκληρο το βρομερό ασκέρι του, από μελλοντικές συνταγματικές ευθύνες τους; Είναι προφανές πως το γιαουρτάκι που έφαγε ο κ. Βενιζέλος είναι πολύ λίγο για να "ασπρίσει" την μαύρη και "σκοτεινή" πολιτική ψυχή και υπόστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου