Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι πολιτικοί αρχηγοί σπεύδουν με βουλιμία να προσκυνήσουν τους μηντιάρχες


Από τον Βασίλη Μπόνιο 
Είναι φοβερή η πρεμούρα που δείχνουν οι ανεξάρτητοι και μη διαπλεκόμενοι ηγετίσκοι μας στο να συναντούν προεκλογικά τους Μηντιάρχες. Τρέχεουν με τη γλώσσα έξω όπως ο συγχωρεμένος ο Έβερτ που κουβαλούσε τον ταλαίπωρο Αζάνκα στο σπίτι του Λαμπράκη στην Αναγνωστοπούλου.
Απλούς Έλληνες πολίτες λοιπόν  συναντά τις τελευταίες μέρες ο Αντώνης Σαμαράς. Έτσι τις προάλλες βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ στο Ν. Φάληρο και συναντήθηκε με τον Αλαφούζο. Συναντήθηκε επίσης με τον Μίνωα Κυριακού, τον πατέρα Ψυχάρη, τον Αιμίλιο Λιάτσο, όπως διαβάζουμε στο Fimotro.

Aπομένουν ο Μπόμπολας, ο Γιώργης Κουρής, ο Θέμος Αναστασιάδης-στο σώου του οποίου είδαμε πρόσφατα τον Ανεξάρτητο Έλληνα Πάνο Καμμένο-, ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Δημ. Κοντομηνάς, η Νάνσυ Αλεξιάδη, η Έφη Θώδη και πάει λέγοντας.
Όσο για τον Βενιζέλο, ο Βαγγέλης δεν παίζεται. Το Mega είναι το δεύτερο σπίτι του.
O Σοφιανός στο site του ΒΗΜΑτος τον έχει κάνει εικόνισμα. Για το vima.gr ο Βενιζέλος είναι κάτι σαν τη γυναίκα του Πρωτομάστορα-αν δεν μπαίνει κάθε ώρα φωτό του, η ιστοσελίδα θα γκρεμισθεί.
Το ίδιο και με τα ΜΜΕ του Πήγασου. Εικόνισμα είναι και γι αυτούς ο Μπένι.
Ο Καρατζαφέρης είναι εκτός συναγωνισμού. Ιδιαίτερα στο πρωινάδικο του Μέγκα και λόγω πνευματικής συγγένειας με τους Καμπουράκη-Οικονομέα, ο Καρατζαφέρης αισθάνεται τόση οικειότητα που του ‘ρχεται φεύγοντας να τραβήξει το καζανάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου