Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Ρώτα τον Αντώνη" !

Μετά την "οικονομική ενίσχυση" του κόμματος της ΝΔ μέσω sms και κινητών τηλεφώνων.. Μετά τα 600 ευρώ που κατέβαλαν οι υποψήφιοι για "υποψήφιοι βουλευτές" του κόμματος από όπου πήγανε στο κόμμα περίπου 1,1εκ. ευρώ... και μετά την χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στον ΑΝΤ1 όπου "προέβλεψε" ουσιαστικά, λες και δεν γνωρίζει, την ημερομηνία των εκλογών τώρα... έρχεται μια νέα υπηρεσία του κόμματος, μέσω internet και, στην υπηρεσία του πολίτη:

"Η Νέα Δημοκρατία εγκαινιάζει την υπηρεσία "Ρώτα τον Αντώνη", μέσω Facebook, για όλα τα θέματα.. Έχεις ερωτικές αναζητήσεις και προβλήματα; οικονομικό πρόβλημα; πρόβλημα αναζήτησης υποψηφίου; θες να μάθεις ποιο κόμμα θα ψηφίσεις;.. Ρώτα τον Αντώνη!" . Απαντήσεις σε όλα σου τα ζητήματα και απορίες θα δίνει ο ειδικός "μέντιουμ", με εκπαίδευση στις ΗΠΑ και το μεταφυσικό Πανεπιστήμιο "his roommate" (="ο Συγκάτοικος"), Αντώνης Κομανέτσης - Πατέρας. Η υπηρεσία θα σας χρεώνει για κάθε "κλικ" στη σελίδα "Ρώτα τον Αντώνη" μόνον 1 ευρώ ενώ, για κάθε διαφήμιση που θα κάνετε "κλικ" , στην ίδια σελίδα, η Google θα καταβάλει στην ΝΔ 0,30cents για τον εκλογικό της αγώνα. "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με διαφάνεια στα οικονομικά σας"! Αποκλείονται δια ροπάλου οι διαφημίσεις των κάτωθι εταιρειών: "Siemens", "HDW-υποβρύχια που γέρνουν", "Δομημένα Ομόλογα αε", "Vatopaidigate" και "Playstation", η τελευταία διότι "καίει" τα εγκεφαλικά κύτταρα των Προέδρων του κόμματος αποδεδειγμένα.
Η νέα αυτή υπηρεσία σύντομα θα είναι διαθέσιμη και δια τηλεφώνου σε γραμμή 090ΧΧΧ ΧΧΧ με χρέωση μόνον 1,48ευρώ/ το λεπτό από σταθερό και 2,49ευρώ/ το λεπτό από κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου