Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο Κώστας Καραμανλής ετοιμάζει παρέμβαση στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά


Παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις σχέσεις Καραμανλή-Σαμαρά η αλήθεια είναι ότι οι δύο άνδρες διατηρούν πάνταφιλικές σχέσεις

Μπορεί ο κ. Σαμαράς κάποια στιγμή, όταν ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, να επιχείρησε να αποστασιοποιηθεί από την κυβέρνηση Καραμανλή, σε κάποιες περιπτώσεις όχι άδικα, αλλά δεν θέλησε ποτέ να διαταραχτούν οι σχέσεις του με τον πρώην Πρωθυπουργό.  
 
Τελικά ο στόχος επετεύχθη. Διατηρήθηκε η αναγκαία ισορροπία και οι συνομιλίες μεταξύ των δυο έχουν αρχίσει να πυκνώνουν.
 
Μάλιστα όπως ισχυρίζονται στενοί φίλοι του κ. Καραμανλή ο πρώην Πρωθυπουργός θα προβεί σε δηλώσεις, ενόψει εκλογών, υπέρ του κ. Σαμαρά και του προγράμματος το οποίο πρόκειται να παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι αυτή η κίνηση Καραμανλή δεν θα γίνει στα πλαίσια της τυπικής του υποχρέωσης αλλά επί της ουσίας αφού δεν παραλείπει να επισημαίνει στους συνεργάτες του ότι «ο κ. Σαμαράς τα πηγαίνει πολύ καλά και τώρα χρειάζεται την στήριξη όλων». 

Π.Ρ 
Σ.Σ H φωτογραφία είναι απο το pheme.gr 
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου