Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Το "Τσίρκο" στη Δράμα ξεκίνησε νωρίτερα από τις εκλογές. Ευγενική Χορηγία της ΝΔ!!!

Από την αρχή της εβδομάδας περίπου, για την ακρίβεια με το που γύρισε το "πουλέν" του τοπικού  τηλεοπτικού σταθμού "StarTv Δράμας" από την Συγγρού και "οριστικοποίησε" την κάθοδο του στην κεντρική πολιτική σκηνή, μετά και από διαβούλευση τριών ημερών που αφορούσε τον "τρόπο" που θα πολιτευθεί προεκλογικά (κι όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν..), το εν' λόγω τοπικό κανάλι τον έχει καθημερινό ομοτράπεζο.

Εδώ και πέντε ημέρες δεν έχει περάσει εκπομπή και δελτίο ειδήσεων δίχως την τηλεφωνική ή άλλη παρέμβαση του "γενικώς ο κ. Τέως". Για την ακρίβεια έχουν συμβεί τα εξής:

Τετάρτη: καλεσμένος ο "κ.Τέως" στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" (όνομα και πράμα, δηλαδή...) του καναλιού και το απόγευμα τηλεφωνική παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων.

Πέμπτη: ακυρώνεται η προβολή της καθημερινής εκπομπής "Παρεμβάσεις" και παίζει σε μαγνητοσκόπηση η πολιτική ομιλία του "κ. Τέως" στην ώρα της εκπομπής.

Παρασκευή: επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές παρεμβάσεις του "κ. Τέως" στις "Παρεμβάσεις" (που έχουν καταστεί πια "Επεμβάσεις"...), αλλά και στα δελτία ειδήσεων. Το τραγικό; Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην κουβέντα της με τον "κ. Τέως" της "ξεφεύγει" και του λέει το περίφημο:
".. εντάξει κ. .... , εσάς δεν πρέπει να σας πιέζουμε ψυχολογικά.." ! Κάγκελο οι ακροατές!!! Μάλλον, η άτυχη παρουσιάστρια μπέρδεψε τις "εντολές-φιλικές παροτρύνσεις" από τη διοίκηση για τη "στάση" και την συμπεριφορά της απέναντι στον "κ.Τέως" με τη "δημόσια-φωναχτή σκέψη" (!) και το "επιτρεπτό" των ορίων του παρουσιαστή-σχολιαστή.

Σάββατο - Κυριακή: το ίδιο μοτίβο. Η μεγάλη διαφορά.. ο "κ.Τέως" βγαίνει στα δελτία του καναλιού και  συμφωνεί απόλυτα με τους "φίλους" του, τονίζοντας ιδιαίτερα τις "φιλικές" του αυτές σχέσεις με τους  κ.κ. Πεταλωτή και Αηδόνη, για το πρωτοδικείο της πόλης. Όχι, ο "κ.Τέως" δεν είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ... εκτός κι αν μπέρδεψε το κόμμα του.

Άλλωστε, σας έχουμε ήδη πει ότι το "Τσίρκο" στην Δράμα σύντομα θα "διασκεδάζει" δωρεάν τους Δραμινούς πολίτες χορηγία της Ν.Δ. !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου