Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η ΝΔ βάζει υψηλούς στόχους στην Δράμα... προσπαθεί, πάση θυσία, να μην εκλέξει βουλευτή!!!

Παραπολιτικά
Βάσιμες πληροφορίες από τα έγκατα της Συγγρού, από πρόσωπα που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος, αναφέρουν πως τα 4/5 του ψηφοδελτίου του κόμματος για τον νομό της Δράμας έχει πλέον κλειδώσει. Οι πληροφορίες αυτές μιλούν ανοιχτά για "κλείδωμα" των υποψηφιοτήτων των:

- Θωμά Μαργαρίτη 
- Κωνσταντίνου Καραβά 
- Ανάργυρου Πατακάκη 
- Άννα-Μαρία Νταϊλάκη 
- Νικολέτα Τσέπελη (με κάποια πιθανότητα)

Αυτά λένε οι "γνωρίζοντες" (που μάλλον βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο Σαμαρά - "Πρόεδρε, πρόσεχε τους γραμματείς και Φαρισαίους"!) για το τελικό ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής συμπολιτεύσεως για τον νομό της Δράμας. Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας και αγώνα, να δούμε "πράγματα και θαύματα" στην περιοχή, στα οποία δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε. Το βέβαιο είναι πως αυτό το ανθρώπινο πολιτικό δυναμικό θα "διασκεδάσει" τις κακές εντυπώσεις που αφήνει η Συγκυβέρνηση  και η ψήφιση του Μνημονίου από το κόμμα καθώς, θα "διασκεδάσει" πολύς κόσμος με ποικίλους τρόπους και δωρεάν, ενόψει μάλιστα και της οικονομικής κρίσης όπου τα εισιτήρια για το τσίρκο κρίνονται ασύμφορα και απλησίαστα. Μια πρώτη δόση πολιτικής "τσόντας" παρακολούθησαν οι Δραμινοί, κακόμοιροι, πολίτες από το τηλεοπτικό "πολιτικό σεξ" του νυν ανεξάρτητου βουλευτή (και οσονούπω "πρωθυπουργού" ή καλύτερα "Πάπα", κατά τους μύχιους πόθους του ιδίου) κ. Μ. Τζίμα και του πρώην Δημάρχου, πρώην Προέδρου του ΔΣ Δράμας και του "πρώην" γενικώς κ. Θωμά Μαργαρίτη. Μια πολιτική "τσόντα" δίχως την κατάλληλη τηλεοπτική σήμανση που επιβάλλει το ΕΣΡ: "ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!! 

Σημειώνουμε πάντως πως τα σχόλιά μας αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικά αλλά, καθαρά πολιτικού χαρακτήρα. Τα τοπικά κομματικά στελέχη κι όσοι βρίσκονται δίπλα στον Πρόεδρο της ΝΔ μπορούν να το κατανοήσουν αυτό από ένα και μόνον πράγμα: τη συμπεριφορά πολλών υποψηφίων που είτε "καρφώνουν" στη Συγγρού τους συνυποψηφίους τους ("Αγαπούλα... την Κουκούλα" !!!), είτε με πολλούς πλάγιους τρόπους, φίλους, γνωστούς και παρατρεχάμενους προσπαθούν πάση θυσία να βρεθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, μη έχοντας ουσιαστικά καμία σχέση (κομματική δράση κτλ) με αυτό. Εμείς βέβαια πρέπει να πούμε πως με αυτό το ψηφοδέλτιο, για έναν από τους πιο συντηρητικούς νομούς της Περιφέρειας, η Νέα Δημοκρατία βάζει πράγματι έναν πολύ υψηλό στόχο και σκοπό... αντί για δύο (2) βουλευτές, όπως επιθυμεί και προσδοκά για τον νομό, να μην εκλέξει κανέναν και να πετύχει έτσι το ακατόρθωτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου