Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο άτεγκτος κ. Πεπόνης και οι "ισοβίτες" των ΜΜΕ που κυκλοφορούν ελεύθεροι.


Από τον Νίκο Παππά 
Φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στις πρόσφατες περιπτώσεις(Proton Bank –Αιξωνή)  και στους  αντίστοιχους «ισοβίτες» που κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Τουλάχιστο 15 μηντιάρχες οι οποίοι εμπλέκονται σε διάφορα κακουργήμα- από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών,  και φοροαποφυγή  έως σύσταση συμμορίας και απόπειρα δολοφονίας-εξακολουθούν όχι απλά να κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά να υποδύονται και τους  αυστηρούς κριτές του συστήματος που τους παρέχει πλήρη κάλυψη.
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί αυτό.
Στην Ελλάδα που εξακολουθούν να κυβερνούν "επιχειρηματικές" συμμορίες σε συνδυασμό με τον υπόκοσμο των ΜΜΕ.
Πάντως είναι πρόκληση για τη κοινή γνώμη τα δύο μέτρα και δύο σταθμά με τα οποία η Δικαιοσύνη αλλά και η ΕΛΑΣ αντιμετωπίζει τους πολίτες.
Η τελευταία που κρατάει 37 μέρες στη ΓΑΔΑ δύο νεαρούς διαδηλωτές κάνει προκλητικά τα στραβά μάτια όταν πρόκειται για βαρυποινίτες μηντιάρχες, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και χλευάζουν την κοινωνία.
Προφανώς οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες των εμπλεκόμενων υπουργείων αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκονται σε διαρκές –ποινικά κολάσιμο-αλισβερίσι με τους εγκληματίες celebrities των ΜΜΕ που κανείς αδέκαστος Πεπόνης δεν βρέθηκε για να τους οδηγήσει στη φυλακή.
Για όλον αυτό τον μηντιακό συρφετό η απόδοση δικαιοσύνης εξαντλείται στα ρεπορτάζ της πρώτης σελίδας.
Ως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου