Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

"Έρχεται η Ώρα σας"!


του Παναγιώτη Γεωργιάδη - Δράμα"
Δημοφιλέστερος Αρχηγός ο Γιάννης Δημαράς"!!! Οι τρύπιοι δημοσκόποι που υπηρετούν το σάπιο αυτό πολιτικό σύστημα, μανιωδώς και συστηματικά αποκλείουν το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, με διάφορα τεχνάσματα, από την αποτύπωση της στιγμής της έκφρασης και της βούλησης του Ελληνικού Λαού.. Έχοντας "κατά νου" την πρόσφατη, "δυσάρεστη" για το σύστημα εμπειρία των Περιφερειακών Εκλογών, φοβούνται να εμφανίζουν το κόμμα του Γιάννη Δημαρά πάνω από το 3 %, για να μην πάθουν ο,τι έπαθαν και σε εκείνες τις εκλογές όπου το "Άρμα Πολιτών" σάρωσε, κυριολεκτικά, την Περιφέρεια Αττικής με 16%. Φοβούνται πως αν εμφανίζουν το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών πάνω από το "επιτρεπτό" 3% θα τους φύγουν και οι "θυρωροί". 

Η Αλητεία, με "Α" κεφαλαίο, των διαπλεκόμενων κέντρων, που με νύχια και με δόντια, με ετερόκλητα κόμματα και "Αυτόκλητους Επαναστάτες Γιαλαντζί Αρχηγούς", αντιπαλεύουν και πολεμούν τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις, ξεφουσκώνει από το αισθητήριο του κόσμου, του Έλληνα ψηφοφόρου που, με τον δικό του πάντα τρόπο, μπορεί να αντιλαμβάνεται τι κρύβεται πίσω από τα πράγματα. Την βρώμα, την δυσωδία και την ξεδιαντροπιά που αναδύεται από τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος αυτού, μπορεί ο καθένας να τη δει, ξεκάθαρα μπροστά του, τραβώντας άνετα το πέπλο και την κουρτίνα των παρασκηνίων.. ο γιος του "εκδότη" υποψήφιος βουλευτής με το ένα κόμμα, ο "διαφημιστής" με το άλλο (το κόμμα του "Συνωστισμού" και του "Σιλωάμ" - δεν εννοώ μόνον την κολυμβήθρα...), ο "συνταγματολόγος" (ο Θεός να τον κάνει, τρομάρα του!!) που ευθύνεται για το συνταγματικά κατοχυρωμένο άρθρο "περί μη ευθύνης υπουργών", που ευθύνεται για το "ξέπλυμα των αμαρτιών των πολιτικών", μας παρουσιάζεται ως όψιμος "νεο-σωτήρας",  κ.ο.κ. . Οι διαχειριστές της ρεμούλας, της αρπαχτής, της απάτης και της κατάντιας μας, μας εμφανίζονται ως οι "Μεσσίες" που δήθεν επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός για την Σωτηρία του. 

Ωστόσο, δύο χρόνια τώρα, από την πολιτική ατζέντα έχουν εξαφανισθεί τα Εθνικά μας Θέματα. Έχει εξαφανισθεί η κουβέντα για τα Σκόπια, την Μακεδονία, την Θράκη, την Κρήτη (πετρέλαια, αέριο), το Αιγαίο. Αντ' αυτών συζητούμε για "Ειδικές Οικονομικές Ζώνες" σε Αν. Μακεδονία - Θράκη και Πελοπόννησο (τυχαίο που καιγόταν το 2007;...), για "αδυναμία" εκμετάλλευσης του Ελληνικού Αιγαίου, για μειώσεις μισθών και συντάξεων και οτιδήποτε θέλει η Τρόικα και οι υπάλληλοί της "Έλληνες Βουλευτές" της Συγκυβέρνησης και των "προθύμων - συμπαθούντων". Λίγος κόσμος γνωρίζει ότι πρώτος ο Γιάννης Δημαράς επαναφέρει την πολιτική κουβέντα στα  Εθνικά Θέματα με τις ομιλίες του και την πολιτική του στάση για την Θράκη, το Αιγαίο, την Μακεδονία, την ΑΟΖ και τα "12 μίλια" ! Μια κουβέντα που, ούτως ή άλλως, θα απασχολεί την πολιτική επικαιρότητα για του χρόνου, το αργότερο, υποχρεωτικά για πολλούς και διαφόρους λόγους. Λίγοι τα γνωρίζουν διότι, τα μεγάλα ΜΜΕ των εργολάβων και των εφοπλιστών δεν θέλουν με τίποτα ένα Ανεξάρτητο Εθνικό Πατριωτικό κόμμα, όπως το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, μέσα στα πόδια τους. Δεν θέλουν ανεξάρτητους βουλευτές στο Κοινοβούλιο.

Αγνοούν, όμως, ότι ο Ελληνικός Λαός πλέον δεν εκβιάζεται, δεν εμπαίζεται και κυρίως δεν τους αντέχει πια. Αγνοούν πως σύντομα θα λάβουν την ισχυρή απάντησή του, όπου θα ενταφιάσει τα τυμπανισμένα κουφάρια των πολιτικών τους "εθελόδουλων μαϊμούδων" μια για πάντα, το πολύ στην ερχόμενη (απανωτή) εκλογική αναμέτρηση. Όσο κι αν σκυλιάζουν, όσο κι αν αποκρύπτουν την αλήθεια από τον Λαό, αγνοούν ότι ακόμα και τα "αφεντικά" τους, τους έχουνε ξεγράψει και ξεπουλήσει -από καιρό- και για το σύντομο μέλλον χάριν της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης" που ευαγγελίζονται.  

Ακόμα, νομίζουν, πως απευθύνονται σε Ηλίθιους και ντόπιους Ινδιάνους που με καθρεφτάκια  κι άλλα τέτοια (τα "πακέτα" που θα εξαγγείλουν σύντομα για την υφαρπαγή της ψήφου) θα τους ξεγελάσουν και μετά θα τους ξεκληρίσουν (Μνημόνιο) σαν την Γενοκτονία των Ινδιάνων.. Μπήκαμε σε τροχιά εξελίξεων, προδιαγεγραμμένων και αναπόφευκτων. Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, ο Γιάννης Δημαράς και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών δέχεται και έναν άλλον, οξύτερο πόλεμο, από την εγχώρια υπόδουλη Διαπλοκή. Τον πόλεμο της "αυτονομίας"... ΕΡΤ, ΝΕΤ, MEGA, STAR, SKAI και CIAοε και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις (ω, του θαύματος) κόπτονται για την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές. Όσοι μπορούν και "διαβάζουν" τα ΜΜΕ, από μέσα κι από έξω, μπορούν να καταλάβουν αρκετά καλά τι γίνεται. Μα όσο κι αν πολεμάνε τον Ελληνικό Λαό, η κατάληξή τους είναι νομοτελειακή.. 

"Έρχεται η Ώρα σας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου