Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αγωνία για τη συμμετοχή ή μη της Sibel Mustafaoglu στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜ.ΑΡ.

H Πρόεδρος του Δημοτικού Συνδυασμού Κομοτηνής «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα» συντρόφισα Σιμπέλ Μουσταφάογλου δήλωσε ότι στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη δεν έγινε αναφορά για το θέμα της υποψηφιότητάς της με τη.....
Δημ.Αρ. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης πραγματοποίησε μια ομιλία μέσα στα πλαίσια του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή και συζήτησε για λίγο και με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συνδυασμού «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα» Σιμπέλ Μουσταφάογλου όπου ήταν παρούσα στην αίθουσα του συνεδρίου. 

Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου απαντώντας την ερώτηση του Αζινλίκτσα σχετικά με την συνάντηση είπε: «Στη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη δεν έγινε καμία αναφορά για το θέμα της υποψηφιότητας».

Ελπίζουμε να πρόκειται για τακτικό ελιγμό εν όψη των εκλογών και τελικά η παρουσία της αξιόλογης συντρόφισας Σιμπέλ να κοσμήσει με την παρουσία της τα ψηφοδέλτια ενός αξιόλογου και ρεαλιστικού αριστερού κόμματος , όπως η Δημοκρατική Αριστερά.
Δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ , άλλη μια αξιόλογη παρουσία , με ποιότητα , ήθος , ορθή πολιτική σκέψη και αναγνώριση από το σύνολο της ελληνόφωνης κοινωνίας της τουρκικής Θράκης , πέταξε γι 'αλλού..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ......


http://pasokhtefra.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου