Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Δ. Δράμας προσπαθεί να καπελώσει τους "Αγανακτισμένους" της πόλης;

Σήμερα το πρωί, με διαταγή του αρμόδιου Αντιδημάρχου (;), του Δημάρχου (;), η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Δράμας "αποφάσισε" να αποκαθηλώσει τα πανό των Αγανακτισμένων από την Κεντρική Πλατείας Ελευθερίας της πόλης. Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις σε όλες τις εκπομπές των τοπικών μέσων ενημέρωσης της πόλης ενώ, είχε και την ανάλογη δημοσιότητα στα τοπικά δελτία ειδήσεων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, σε μια προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά και την πράξη αυτή του Δήμου, άρχισε να επικαλείται νόμους και δικαστικές αποφάσεις.. Κάτι "ακαταλαβίστικα" πράγματα για τους "Αγανακτισμένους" πολίτες οι οποίοι ακριβώς αυτές τις πρακτικές πολεμούν τούτη την ώρα. Από την άλλη, την ίδια στιγμή και σε 15 ακόμα επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας, με μεγάλη συμμετοχή πολιτών στο Κίνημα αυτό, οι Δημοτικές Αρχές έκαναν το ίδιο ακριβώς πράγμα.. "αποκαθήλωσαν" τα πανό των "Αγανακτισμένων" ! Τυχαίο; Δε Νομίζω ! ! !

Ωστόσο, ο Δήμος Δράμας επιμένει.. δε μένει με "σταυρωμένα" χέρια. Αντί να "αντιληφθεί" ότι η Κεντρική Πλατεία της πόλης από τις 20:30 κάθε βράδυ τελεί υπό "κατάληψη" από τους Αγανακτισμένους πολίτες, γίνεται έτι πιο προκλητικός.. Αποφάσισε να "φιλοξενήσει" μια εκδήλωση Χάντμπολ στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή το πρωί προκαλώντας έτσι περαιτέρω τους Αγανακτισμένους. Οι τελευταίοι, σε συνέλευσή τους, αποφάσισαν να μη μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και την Παρασκευή το πρωί θα παραστούν για να περιφρουρήσουν το χώρο των εκδηλώσεών τους.

Βέβαια, θα μου πείτε "..μα καλά, δε μπορεί ο Δήμος να διοργανώσει την εκδήλωση αυτή σε αθλητικό χώρο.."; . Έτσι, θα έπρεπε κανονικά αλλά..

Επειδή, η Δημοτική Αστυνομία της Δράμας είναι αρκετά "άγρια", αν δεν υποχωρήσει ο Δήμος κι επιμένει να είναι προκλητικός απέναντι στους Αγανακτισμένους πολίτες, προβλέπουμε ότι (και με τη συνδρομή των ΜΑΤ) , στην Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας της Δράμας θα γίνει "ΤΑΧΡΙΡ", υπό την Αιγίδα και με την Ευγενική Χορηγία του Δήμου Δράμας..
Τυχαίο; Δε Νομίζω.... !!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου